Ontwikkel je financiële vaardigheden.

Op zoek naar meer kennis & kunde omtrent geldzaken?

Ontwikkel je financiële vaardigheden en bereik
een volgend niveau

€ 1499,-

Geavanceerd. kundig. op maat.

Inleidende tekst

Met dit unieke programma krijg jij de mogelijkheid om essentiële vaardigheden te ontwikkelen en financiële vrijheid te bereiken, waardoor je meer controle over je financiële situatie kunt krijgen. Onze training is speciaal ontworpen om jouw persoonlijke financiële geletterdheid naar een hoger niveau te tillen en helpt je om jouw financiële doelen te verwezenlijken.

Ontwikkeld door een team van gerenommeerde financiële experts, vermogensbeheerders en succesvolle ondernemers, biedt onze training je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om jouw financiële situatie te verbeteren en meer vrijheid en mogelijkheden te creëren.

Deze training is speciaal samengesteld voor ondernemers, zelfstandigen en andere ambitieuze individuen tussen de 28 en 45 jaar die streven naar succes en groei op financieel gebied.

Schrijf je vandaag nog in en leg de basis voor jouw financiële succesverhaal!

Kelly Kramer

Directeur Holthaus Advies
Gespecialiseerd in Fiscaal Recht.

Over de training

Het programma bestaat uit 5 modules gebaseerd op de 5 pijlers voor financiële geletterdheid.

Leer van unieke gastsprekers en de jarenlange ervaring van financieel experts.

Iedere module duurt 4 uur en vinden plaats op een A-locatie in Amsterdam of Den Haag.

Module 1
Module 2
Module 3
Module 4
Module 5

23 nov ’23
14 dec ’23
11 jan ’24
1 feb ’24
15 feb ’24

Programma

Module 1

Psychologie en mindset

Deze module richt zich op het begrijpen en verbeteren van onze houding en gedrag ten opzichte van financiën. We onderzoeken waarom financiële zaken soms overweldigend zijn en hoe we bekende patronen en overtuigingen kunnen doorbreken. De training helpt deelnemers om de voordelen van verstandig financieel beheer te begrijpen en technieken te leren om stress te verminderen en duurzame gedragsverandering te bereiken voor financieel welzijn.

 1. Inzicht krijgen in persoonlijke angsten, belemmeringen en obstakels met betrekking tot financiën en het ontwikkelen van strategieën om deze te overwinnen.
 2. Begrijpen van de voordelen van verstandig financieel beheer en het aanpassen van gedrag om financieel welzijn te behouden.
 3. Ontwikkelen van een gezonde mindset en houding ten opzichte van financiën, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelen.
 4. Onderzoeken van de socio-emotionele aspecten van geld en begrijpen waarom financiële zelfredzaamheid van groot belang is.
 5. Leren van technieken om stress rondom financiële zaken te verminderen en veerkracht te ontwikkelen in financiële situaties.
 6. Beheersen van technieken voor duurzame gedragsverandering om financiële situaties te verbeteren en gezonde financiële gewoontes te ontwikkelen.

Module 2

Financieel Beheer & Management

Deze module richt zich op het ontwikkelen van geavanceerde financiële vaardigheden voor zowel persoonlijke als zakelijke situaties. Deelnemers leren een gedetailleerd budget opstellen, effectief inkomsten en uitgaven beheren en realistische prognoses en risicoscenario’s berekenen. Geavanceerde technieken voor verstandige financiële beslissingen en risicobeperking worden behandeld, met als doel het versterken van financiële competentie en het verminderen van stress rondom geldzaken.

 1. Het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden voor het effectief beheren en optimaliseren van je persoonlijke en/of zakelijke financiële situatie.
 2. Het opstellen van gedetailleerde budgetten en het effectief beheren van inkomsten en uitgaven.
 3. Het berekenen van realistische prognoses en risicoscenario’s om financiële beslissingen op een geavanceerd niveau te ondersteunen.
 4. Het verkrijgen van volledige grip op je financiële situatie op een gevorderd niveau, inclusief het behouden van de discipline om eraan vast te houden.
 5. Het vergroten van financiële competentie door het monitoren van inkomsten en uitgaven, het gebruik van geavanceerde budget-apps en het bijhouden van een kasboek.

Module 3

Financiele & Fiscale optimalisatie

Deze geavanceerde module gaat dieper in op fiscale regelingen, kostenbesparingen en financieringsmogelijkheden. Je leert fiscale voordelen te benutten, kosten efficiënt te beheren en geschikte financieringsbronnen te selecteren, waardoor je je financiële positie kunt versterken en je doelen kunt ondersteunen, zowel persoonlijk als zakelijk.

 1. Begrijpen van geavanceerde fiscale regelingen en het kunnen identificeren van relevante mogelijkheden op persoonlijk en zakelijk gebied.
 2. Optimaal gebruik maken van fiscale voordelen en regelingen om je financiële positie te optimaliseren.
 3. Ontwikkelen van vaardigheden en kennis op het gebied van kostenbesparingen en efficiënt financieel management.
 4. Verdiepen in verschillende financieringsmogelijkheden, zoals leningen, investeerders en alternatieve financieringsbronnen, en het kunnen selecteren van de meest geschikte opties.
 5. Het toepassen van geavanceerde strategieën en technieken om fiscale optimalisatie, kostenbesparingen en inkomstengroei te realiseren.

Module 4

Navigeren op de Kapitaalmarkt en Financiële Instrumenten

Module 4 gaat over het navigeren op de kapitaalmarkt en het gebruik van verschillende financiële instrumenten om langetermijndoelen te bereiken. De focus ligt op het begrijpen van financiële instrumenten, hun toepassingen en risico’s, en het ontwikkelen van vaardigheden voor slimme investeringsbeslissingen. Het behandelt ook geavanceerde financiële strategieën, zoals vermogensallocatie, portefeuillediversificatie, belastingplanning, vermogensbescherming en opvolgingsplanning. Deelnemers leren weloverwogen beslissingen te nemen en een duurzame financiële positie op te bouwen, inclusief inzicht in bedrijfsverkoopstrategieën.

 1. Begrijp de verschillende financiële instrumenten die beschikbaar zijn op de kapitaalmarkt, waaronder aandelen, obligaties, derivaten, durfkapitaal, private equity en vastgoed.
 2. Ontwikkel vaardigheden om weloverwogen investeringsbeslissingen te nemen op basis van de analyse van financiële instrumenten.
 3. Verwerf kennis en strategieën voor toegang tot durfkapitaal, private equity en vastgoedinvesteringen.
 4. Begrijp het proces van het uitstappen uit een bedrijf en de do’s and don’ts bij de verkoop van een bedrijf.
 5. Leer strategieën voor het maximaliseren van waarde, het onderhandelen over deals en het navigeren door complexiteiten bij de verkoop van een bedrijf.
 6. Ontwikkel vaardigheden voor vermogensallocatie, portefeuillediversificatie, belastingplanning, vermogensbescherming en opvolgingsplanning.

Module 5

Macro-economische ontwikkelingen en hoe daarop in te spelen

Module 5 biedt een diepgaande verkenning van macro-economische ontwikkelingen en hoe deelnemers effectief kunnen reageren op veranderingen in de economische omstandigheden. Deelnemers verwerven waardevolle inzichten in economische cycli, schuldencrises, beleidsmaatregelen en cruciale factoren die de macro-economie beïnvloeden. De module richt zich op het identificeren van risico’s en kansen in verschillende economische omgevingen, en helpt deelnemers strategieën te ontwikkelen om deze te beheersen en te benutten.

 1. Begrijpen van de belangrijkste economische indicatoren en hun betekenis.
 2. Het identificeren van de fasen van een economische cyclus.
 3. Case studies van historische macro-economische ontwikkelingen.
 4. Analyseren van de rol van monetair beleid en fiscaal beleid in de macro-economie.
 5. Begrijpen van de impact van centrale banken en overheden op de economie.
 6. Het identificeren van risico’s die voortvloeien uit macro-economische ontwikkelingen.
 7. Het begrijpen van de kansen die zich kunnen voordoen in verschillende economische scenario’s.
 8. Het nemen van weloverwogen investeringsbeslissingen in een veranderende economie

Waarom zou je deze training volgen?

Bereid je voor op een reis die je perspectieven uitdaagt, je belemmerende overtuigingen doorbreekt en je empowerd om je volledige potentieel te realiseren.

Beheers financiële stress en transformeer je financiële situatie. Leer de sleutels tot succes en bereik een betere financiële toekomst.

Ontvang persoonlijke begeleiding van zeer ervaren trainers die gespecialiseerd zijn in financiële educatie en klaarstaan om jouw succesverhaal te helpen vormgeven.

More
About

Money

Wat overtuigd mensen?

Download het informatieboekje

Schrijf je in voor deelname

Bij aanmelding voor de training wordt van de deelnemers verwacht dat ze een toelatingsgesprek afleggen. Dit gesprek heeft tot doel om kort hun huidige niveau van kennis en vaardigheden te testen. Het geeft ons inzicht in het startpunt van elke deelnemer, zodat we de training kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Het toelatingsgesprek helpt ons om deelnemers een gepersonaliseerde leerervaring te bieden en ervoor te zorgen dat ze het meeste uit de training halen.

Inschrijven voor programma

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.